TRADICIONALNO

KAKOVOSTNO

LOKALNO

Dry-aged Ribeye Steak

10,41 34,70 

Suho zorjen Ribeye steak (min. 3 tedne). Poreklo: Slovenija

Opis

Suho zorjen ribeye steak – vrhunska lokalna govedina

Ribeye steak izhaja iz rebrnega dela goveda brez kosti, znanega po izrazitem marmoriranju in bogatem okusu. Meso izvira izključno od preverjenih slovenskih rejcev, ki sledijo visokim standardom pri vzreji in prehrani živali.

Posebnost tega kosa je suho zorenje (dry-aging) v profesionalnih zorilnih komorah, kjer meso zori najmanj 21 dni. V tem času poteka naravna encimska razgradnja mišičnih vlaken, kar mesu zagotovi večjo mehkobo, koncentriran okus in edinstveno teksturo. Zorenje odstrani odvečno vlago, kar pripomore k intenzivnemu, oreškasto-polnemu okusu, značilnem za najbolj kakovostne steake.

Dodatne podrobnosti

Teža

300g, 400g, 500g, 1000g