TRADICIONALNO

KAKOVOSTNO

LOKALNO

Dry-aged Sirloin Steak

10,41 34,70 

Suho zorjen Sirloin steak (min. 3 tedne).

Sirloin steak prihaja iz hrbtnega dela goveda (ledveni del).

Poreklo: Slovenija

Opis

Suho zorjen Sirloin steak – vrhunska lokalna govedina

Sirloin steak prihaja iz hrbtnega dela goveda (ledveni del) in velja za enega najbolj uravnoteženih kosov mesa – združuje nežno teksturo in poln, čist okus. Meso izvira izključno od preverjenih slovenskih rejcev, ki zagotavljajo sledljivost porekla ter visoko kakovost vzreje in prehrane živali.

Sirloin steak je suho zorjen (dry-aged) v profesionalnih zorilnih komorah najmanj 21 dni. Med procesom zorenja encimi naravno mehčajo mišična vlakna, meso izgublja odvečno vlago, okus pa postaja intenzivnejši in globlji. Sirloin steak po suhem zorenju odlikuje čista, maslena tekstura, z bogatim, a uravnoteženim okusom, ki navduši tudi zahtevnejše gurmane.

Dodatne podrobnosti

Teža

300g, 400g, 500g, 1000g