Predstavitev podjetja

Podjetje Mesarija Mlinarič, d.o.o., Lesce je družinsko podjetje, ki se naslanja na bogato družinsko tradicijo. V proizvodnji, trgovini in komerciali zaposlujemo 25 ljudi.

Letno predelamo cca. 350.000 kg svežega mesa pretežno slovenskega izvora in proizvedemo cca. 250.000 kg kvalitetnih mesnih izdelkov, ki jih tržimo pod svojo blagovno znamko: MLINARIČ - Gorenjske mesne dobrote. Letno ustvarimo za približno 2,5 mio eur prometa, kar nas uvršča med srednje velika podjetja - idealna za hitro prilagajanje novim zahtevam trga.

 

Mesarija Mlinarič Lesce je družinsko mesarsko podjetje iz osrčja Gorenjske, v katerem se od leta 1930 že tretja generacija uspešno ukvarja s predelavo mesa in proizvodnjo mesnih izdelkov. Še posebej smo ponosni na gorenjske mesne dobrote, ki vključujejo pretežno mesne izdelke, značilne za Gorenjsko.

Vsem je skupno predvsem to, da recepti za njih nespremenjeni prehajajo iz generacije v generacijo, vedno pa poleg odbranih kosov mesa vključujejo tudi sol, poper, česen in dim.

 

Več o zgodovini podjetja