LOKALNO

TRADICIONALNO

KAKOVOSTNO

Dry-aged Steak s.k.

Cenovni razpon: od 13,35 € do 26,70 €

Suho zorjen steak s kostjo (min. 3 tedne).

Lastna profesionalna zorilnica.

Poreklo: Slovenija (lokalni rejci)

Opis

Suho zorjen steak s kostjo – vrhunska lokalna govedina

Meso izvira izključno od preverjenih slovenskih rejcev, ki sledijo visokim standardom pri vzreji in prehrani.

Posebnost tega kosa je suho zorenje (dry-aging) v profesionalnih zorilnih komorah, kjer meso zori najmanj 21 dni. V tem času poteka naravna encimska razgradnja mišičnih vlaken, kar mesu zagotovi večjo mehkobo, koncentriran okus in edinstveno teksturo. Zorenje odstrani odvečno vlago, kar pripomore k intenzivnemu, oreškasto-polnemu okusu, značilnem za najbolj kakovostne steake.

Dodatne podrobnosti

Teža

500g, 700g, 800g, 1000g