TRADICIONALNO

KAKOVOSTNO

LOKALNO

Prekajena svinjska rebra klasik

6,85 13,70 

Prekajeno meso klasik je potrebno počasi kuhati v vreli vodi na zmernem ognju 50 minut na 1 kg izdelka.

Če imate raje manj slan izdelek, med kuhanjem vodo odlijte in jo nadomestite s svežo.

Opis

Priporočamo kuhanje pri rahlem vrenju cca. 50 min/kg izdelka.

 

Sestavine: svinjsko meso, sol, začimbe, konzervans natrijev nitrit. Poreklo mesa: EU

Energijska vrednost:

100 g izdelka: 860 kJ/206 kcal,

Maščobe 14 g, od tega nasičene maščobe 5,4 g,

Ogljikovi hidrati 0,7 g, od tega sladkorji <0,5 g,

Beljakovine 19 g, sol 3,7 g

Hraniti pri temperaturi do +8°C

Dodatne podrobnosti

Teža

500g, 1000g